KAYSERİ SEVDASI İLE ÇALIŞIYORUZ”

11.05.2015 10:02:03

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin avantajlı bir şehir olmamasına rağmen büyüdüğüne dikkat çekerek, bu büyümenin Kayseri sevdası ile üretilen projeler sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Özhaseki, Kayseri'den 9 milletvekiliyle gitmek

                                          

Memur Sen Kayseri Kadın Komisyonu tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili Adayları Yaşar Karayel, Halil Ergen, İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan katıldı. Memur Sen Kayseri Kadın Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy'un selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, İslamiyet'le birlikte annelerin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını söyledi.  

 

Konuşmasında Peygamberimizin bir sözünü hatırlatan Mehmet Özhaseki, Hz. Peygamber der ki, kadınların sizin üzerinizde hakkı vardır, sizin de kadınlar üzerinde hakkınız vardır.” Yani eşit iki bireysiniz der. Bu görüş daha sonraki asırlarda onu örnek alan insanlar tarafından yaygınlaştırılarak yaşatılır. Eğer peygamberimiz tarafından böyle bir mesaj verilmeseydi, İslamiyet öncesi olduğu gibi yine hanımlar ezilir, dışlanır, ötelenir ve annelerin kıymeti bilinemezdi. Bizler de peygamberimizin izinden gidiyoruz” dedi.

 

7 Haziran seçimlerinde 9 milletvekilliğinin tamamı için destek isteyen Mehmet Özhaseki, çok çalışarak Kayseri'yi bu noktaya getirdiklerini ve yapılan büyük projelerde AK Parti milletvekillerinin emeklerinin olduğunu söyledi. Kayseri'nin en güçlü şekilde temsil edilmesi için 9 kişi Ankara'ya gitmek istediklerini ifade eden Özhaseki, Kayseri avantajlı bir şehir değil; ama büyüyen bir şehir. Kayseri'nin büyümesinin nedeni de arkadaşlarımızın Kayseri sevdası ile ürettiği projeler. İnşallah desteğinizle güzel işler yapmaya ve Kayseri'yi büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.