KAYSERİ SANAYİSİ KAZANÇLI ÇIKACAK!

14.04.2015 09:56:31

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üçüncü sıra milletvekili adayı Aşkın Genç, asli görevinin bizim asli görevimiz ticaret ve sanayi olduğunu söyledi.

 

Kayseri Ticaret Odası ve ORAN Kalkınma Ajansı'nın ortaklaşa düzenlediği Kayseri E-ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı”na katılan Aşkın Genç, istişarelerin her zaman faydasının olacağını söyledi.

Kayseri'nin, Türkiye'nin en önemli ticaret şehirlerinden bir tanesi olduğunu hatırlatan Genç, Ben her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi adayı olsam da asli görevim ticaret ve sanayi. Her zaman o camianın içerisindeyim, o camianın bulunduğu yaptığı etkinliklerin tamamında bulunmaya özellikle gayret ediyorum. Siyasetin yoğun temposu stresli ortamından biraz olsun uzaklaşıyoruz, ticaretle sanayi konuşunca. Bugünde sevgili başkanımız, Ticaret Odası bir program düzenlemişler. Kayseri hakkında bilgiler aktaracaklar, bizde her ne kadar siyaset yapıyor olsak da bizim asli görevimiz ticaret ve sanayili bir iş adamı olarak bu tip programlara özellikle katılmaya ben çok önem veriyorum. Bu tip konferanslar istişareler her zaman katkı sağlar. Soru ve cevaplar olacak, buradan her zaman Kayseri sanayisi, ticaret erbabı kazanç elde eder. İstişarenin sonuçlarının her zaman katkısı olur” diye konuştu.

Haber: Dilek Bolat