KAYSERİ´NİN İLK EKONOMİ GAZETESİ YAYIN HAYATINDA

2.10.2017 12:16:41

Gazeteci Erkinbeğ Uygurtürk, Kayseri´nin ilk ekonomi gazetesi olan ?Kayseri Ekonomi ve Politika? isimli gazeteyi çıkardı.

Türkiye´de ekonomi ve iş dünyasından son haberlerin yanı sıra Kayseri ekonomisi ile ilgili haber ve röportajların yer aldığı gazete büyük ilgi görüyor. Kayseri Ekonomi ve Politika gazetesinin yayına çıkması ile ilgili açıklamalarda bulunan gazeteci Erkinbeğ Uygurtürk, ? Türkçe ve İngilizce gazete olan City Kayseri gazetesinden sonra şehrimizin ilk ekonomi gazetesini de çıkartmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kayseri gibi ekonomi ve iş dünyasının oldukça hareketli olduğu bir şehirde uzun zamandır böyle bir projem vardı. Sonunda hayata geçti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Serbest Bölgesi, Mimarsinan ve İncesu Organize Sanayi gibi büyük ve şehrin ekonomisine yön veren kuruluşlarla yakın temas halindeyiz. Haberler, özel röportajlar yapıyoruz. King Medya ile ortak çalışmamız var. Gazetemiz Kayseri ve Türkiye genelinde birçok noktaya ulaşıyor. Şehrimizin gelişmişliğine ve firmalarımıza büyük katkımızın olacağına eminim? dedi.

Kayseri Ekonomi ve Politika isimli gazete ile iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edeceklerini kaydeden Uygurtürk, ?köşe yazarlarımız makaleleri ile iş adamlarımıza yol göstermeye çalışacak. Yaptığımız haberler ile de firmalarımız kendilerini sektörleri ile hedef kitlelerine daha iyi tanıtma imkânı bulacak. Şimdilik aylık olarak yayınlanacak gazetemizi daha sonra haftalık ve günlük yayımlanır hale getirme hedefimiz var ? diye konuştu.