KAYSERİ´NİN GÖZÜ YAŞLI

9.03.2016 10:20:57

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden iki ay önce geçici görev ile bölgeye gönderilen özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner, Şırnak´ın İdil ilçesinde şehit düştü.

Kayseri´den geçici görev ile gittikleri Şırnak´ın İdil İlçesi´nde şehit olan Polis memuru Muzaffer Tufaner ve Özel Harekâtçı Hakan Yılmaz´ın şahadet haberi ailesini ve yakınlarını hüzne boğdu.

/resimler/2016-3/9/1024473721034.jpg

Kayseri Valisi Orhan Düzgün resmi twitter hesabından şehit haberini duyurarak, ?Kadınlar Günü´nde? Hanımlarına, annelerine, kızlarına acı haber! Şırnak´ta görevli Kayseri Özel Harekât polislerimizden 2 şehit 3 yaralı? cümlelerine yer verdi.

Şırnak´ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan polis memuru Muzaffer Tufaner´in Kayseri´de bulunan evinde hüzün hâkim.

Şırnak´ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan polis memuru Muzaffer Tufaner´in Talas ilçesinde bulunan evinde hüzün hâkim. Şehit polis memuru Muzaffer Tufaner´in acı haberini alan yakınları eve akın ederken, Tufaner´in oturduğu evin balkonuna da Türk bayrağı asıldı.

/resimler/2016-3/9/1026105128946.jpg

Tufaner´in Yozgatlı olduğu ve görev yaptığı Kayseri´den geçici görev ile Şırnak´ın İdil ilçesine gittiği bildirildi. Şehit polis memuru Muzaffer Tufaner´in, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 Şehitlerden Hakan Yılmaz´ın cenazesinin yarın Karaman´da, Muzaffer Tufaner´in cenazesinin ise Yozgat´ın Yerköy ilçesinde düzenlenecek törenlerle toprağa verileceği belirtildi. 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ GÖZÜ YAŞLI