KAYSERİLİLER İÇİN ÖDÜLLÜ PROJELER

27.02.2017 15:00:26

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri halkı için ödüllü projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kayseri´nin ve ülkemizin en büyük parklarından olacak olan Keykubat Kent Park´ı için yapılan proje ödül aldı.

Süs Bitkisi ve Peyzaj Mimarlığı sektörünün prestijli ödülü olan ?Plant Ödülleri? sahiplerini buldu. İstanbul´daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi´nde yapılan ödül töreni ile süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı sektörünün en iyileri ödüllendirildi.
Akademisyenlerden oluşan 9 kişilik seçici kurul tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nce hazırlanmış Keykubat Kent Park Projesi kamusal alan kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman aldı. Hamdi Elcüman, Büyükşehir Belediyesi´ne verilen ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e takdim etti.
Büyükşehir Belediyesi tarafından ödüllü projenin hayata geçirileceği Keykubat Kent Park´ta temeller bu yıl atılacak. Keykubat Kent Park, pek çok fonksiyonun bir arada bulunduğu ilimizin ve ülkemizin en büyük ve en kapsamlı yaşam merkezlerinden birisi olacak. (Kurum Bülteni)