KAYSERİGAZ'DAN DEV AÇILIŞ

30.05.2015 10:27:12

Sektörün parlayan yıldızı Kayserigaz dev bir açılışla Kayserigaz Develi Ofisi'ni Develi Halkı'nın hizmetine sundu. Kayseri'nin sorunsuz ve güvenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, Develi'de hizmet verecek olan Kayserigaz Develi Ofisi'nin açılışını gerçekl

 

 
Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, konuşmalarında şunlara değindi: Bildiğiniz üzere Kayserigaz olarak 2003 yılından beri Kayseri il mücavir sınırları içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sorumluluk sahibi olduğumuz her bir alanı santim santim işliyor, çevre dostu doğalgazı mümkün olan her bir haneye ulaştırmaya gayret ediyoruz. Bir doğalgaz dağıtım şirketi olarak öncelikli amacımız havayı kirletmeyen, ekonomiye katkı sağlayan ve konforuyla sıcak bir yuva ortamı oluşturan doğalgazın herkes tarafından istifade edilmesini sağlamak. Bu gayeyle, Kayserimizin en büyük ilçesi 65 bin nüfuslu Develi için çalışmalarımızı geçen yıl başlattık ve Develi'yi Kayserigaz'ın hizmet alanı içerisine dâhil ettik. 40 milyon TL bütçe ayırdığımız Develi için, hizmeti adeta Develi Halkımızın ayağına getirdik. Her bir caddesinin, sokağının ve evinin etüt çalışmalarını titizlikle yaptık. Toplamda 190 kilometre olarak belirlediğimiz hat uzunluğumuzun 85 kilometresini şu an itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Sevinerek söylüyorum ki, Develimiz inşallah bu kış ilk doğalgazını kullanmaya başlayacak. Bu anlamda, çalışmalarımızın ilk meyvesi olan Kayserigaz Develi Ofisimizin açılışını gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Develi Halkı'nın doğalgaz ile ilgili tüm işlemlerini gerçekleştirebileceği, Kayserigaz'ın şehirdeki rolünü üstlenecek ofisimiz bugünden itibaren değerli Develi Halkının hizmetinde olacaktır. Ofisimizin herkes için hayırlı olmasını temenni ederim”.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'nın ardından söz sahibi olan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yıllardır bu hizmetin hasretini çektiklerini belirterek Kayserigaz'ın Develi'ye hizmet getirmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Doğalgaz kullanımına başlamak için1 Aralık 2015 tarihine Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'dan söz alan Sayın Cabbar, tüm katılımcılarına teşekkürlerini sunarak Kayserigaz Develi Ofisi'nin herkes için hayırlı olmasını diledi.
Gerçekleştirilen açılışın ardından, Kayserigaz Develi Ofisi'nin ilk abonesi olmak için işlem başına geçen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyesi için ilk aboneliğini yaptırdı. Yapılan abonelik sonrası tüm Develilere seslenişte bulunan Cabbar, Kayserigaz ofisinde Develi Halkını abone olmaya çağırdı.



Anahtar Kelimeler: KAYSERİGAZ’DAN DEV AÇILIŞ