KAYSERİGAZ MEMNUNİYETİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

22.08.2014 10:40:28

Müşterilerine Verdiği Değerin Kanıtı Olan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi Belgesinin Denetimini Sorunsuz Tamamlayan Kayserigaz, sektördeki ilerlemesine hızlı adımlarla devam ediyor.

Kayserigaz 2011 yılında bünyesine kattığı ‘müşterilerin elde tutulabilmesine, marka itibarının arttırılabilmesine ve müşteri şikâyetlerinin etkin bir şekilde yönetilebilmesine’ kılavuzluk eden ISO 10002 belgesiyle abonelerine verdiği önemi uluslararası standartlarda göstermeyi başarmıştır.  Bu başarısını etkili bir şekilde sürdüren Kayserigaz, belgeye ilişkin son denetimini de başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

ISO 10002 Belgesini almaya hak kazanmak için abonelerine üst düzey hizmet standartları sunan Kayserigaz, kısa zamanda elde ettiği %98’lik müşteri memnuniyeti oranı ile bu başarısını tescillemiştir. Kayserigaz Yönetim Sistemleri Birimi tarafından yapılan açıklamada; Kayserigaz’ın müşterilerine kesintisiz hizmet sunan çağrı merkezi, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ve abonelerinin değerleri ile bu başarıyı yakalamanın zor olmadığı belirtilirken, Kayserigaz’ın istikrarlı yükselişine katkı sağlayan Kayserililere ve Kayserigaz Ailesine teşekkürlerini ilettiler.