KAYSERİGAZ İFTARDA MÜHENDİSLERLE

24.07.2014 13:02:59

Kayserigaz, Mahalli Çevre Kurulu tarafından alınan Kayseri'de doğalgaz kullanımının zorunlu hale getirilmesi konusunda Makine Mühendisleri Odası ile toplantı düzenledi.

Kurulduğu günden bugüne dek çevreye verdiği önemi “Yeşil ile Barışık Mavi ile Dost Temiz Bir Kayseri İçin” sözüyle sık sık dile getiren Kayserigaz, Kayseri’nin temiz havası için sürdürdüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, Kayseri Mahalli Çevre Kurulu tarafından alınan doğalgaz kullanımının zorunlu hale gelmesi kararının ardından, Kayseri çapında Kayserigaz başta olmak üzere yetkili mercilerce bilgilendirme çalışmaları başlatılmıştır. Merkezi kazan kullanıcılarını kapsayan karar gereği, abonmanların ne tür aşamalardan geçeceği, uygulamanın nasıl sürdürüleceği konusunda, Kayserigaz, Kayseri Makine Mühendisleri Odası’ndan gelen 7 kişilik özel doğalgaz komisyonu ile görüşmeler gerçekleştirmiştir. Kayserigaz yetkililerince yapılan açıklamada, sürecin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına böyle bir toplantıyı düzenlediklerini, böylece Kayserili vatandaşların merkezi kazan dönüşümleri sırasınca olası problemlerin önüne geçmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Toplantının diğer başlıkları arasında ise, sektörle alakalı güncel konular görüşüldü. Firmaların sertifikalandırılmasından kontrollere kadar doğalgazı ilgilendiren başlıklar yetkililerce irdelenerek iyileştirmeleri hakkında görüşler sunuldu.  (Haber Merkezi)