Kayserigaz vatandaşları uyardı

11.11.2016 09:21:38

?Mutlu Yuvalarınızın Güvenliğini Riske Atmayın!?

Kış ayının gelmesiyle doğalgazın güvenli kullanımı konusuna dikkat çeken Kayserigaz, ?Mutlu Yuvalarınızın Güvenliğini Riske Atmayın!´ sloganı ile abonelerini uyardı.
Doğalgaz ile ilgili kampanyalarını, kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle, okullarda, ilçelerde, sosyal medyada, internet ve gazete gibi birçok mecrada yürüten Kayserigaz, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Doğalgaz kullanımında farkındalığı arttırma çalışması kapsamında ?Mutlu Yuvalarınızın Güvenliğini Riske Atmayın!´ sloganıyla yayınlanan görsel çalışmalar şehrin birçok noktasında yer alıyor. Kayseri genelindeki bilbordlarda ve raketlerde yer alan doğalgazın güvenli kullanımı konulu görsellerle doğalgaz aboneleri uyarıldı.
Kayserigaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı Adem Dincay yaptığı açıklamada; ?Kayserigaz olarak doğalgazın güvenli kullanımı kış aylarında özellikle dikkat ettiğimiz konuların başında yer alıyor. Doğalgaz kullanırken küçük ama hayati önem taşıyan önlemleri içeren çalışmamızı bilbordlarda ve raketlerde abonelerimizin dikkatine sunduk. ?Mutlu Yuvalarınızın Güvenliğini Riske Atmayın!? sloganıyla paylaştığımız çalışma abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için dikkat edilmesi gereken başlıca güvenlik önlemlerini içermektedir. Abonelerimiz öncelikle kombi ve baca bakımlarını her yıl düzenli olarak yaptırmalılar. Zamanında bakımı yapılmayan kombi ve bacalar tehlikeli durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Doğalgaz tesisatlarına Kayserigaz kontrolü dışında kesinlikle müdahale edilmemeli ve ettirilmemelidir. Tesisatlara yapılan yanlış müdahaleler abonelerimizi zarara uğratabilir. Son olarak menfezler mutlaka açık tutulmalıdır. Doğalgazlı cihazların verimli çalışması ve ortamdaki kirli havanın dışarı atılarak yerine temiz hava girişini menfezler sağlar. Menfezler evin sigortasıdır diyebiliriz. Abonelerimiz doğalgaz kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gereken ilave bilgilere web sitemizde bulunan ?http://www.kayserigaz.com.tr/dogalgaz-yararli-bilgiler? adresinden ulaşabilecekleri gibi, 7/24 hizmet veren Acil 187 ekiplerimize ve 444 5 429 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizlere ulaşabilirler.? dedi.