KAYSERİGAZ ULUSLARARASI STEVİE ÖDÜLÜ´NÜ KAZANDI

27.10.2015 08:42:12

Dünyanın en saygın iş dünyası ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri, Faaliyet Raporu dalında Kayserigaz bronz ödül sahibi oldu.

 
Bu yıl 12.si düzenlenen, dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşların ve yöneticilerinin ödüllendirildiği Uluslararası Stevie Ödülleri, her yıl uluslararası şirket ve organizasyonların yıl içinde sergilemiş oldukları performanslar ile sosyal hayata olumlu yansımalarına göre değerlendiriliyor. Toplamda 4 ana kategoride verilen ödüller dünyanın dört bir yanındaki üstün kurumsal performansları ön plana çıkarıyor. Bu yıl 60´dan fazla ülkeden 3bin 700´den fazla kurum ve yönetici yarıştığı bu yıl ki Stevie Ödülleri Kanada´nın Toronto şehrinde Ritz Carlton Hotel´de düzenlenen ödül gecesinde sahipleri ile buluştu.
Kayserigaz´ın 2014 yılı faaliyetlerinin anlatıldığı ?2014 Kayserigaz Faaliyet Raporu? ?nun sektörde bir ilke imza atarak bu faaliyet raporunda görme engelliler için de özel bir alan ayırdıkları rapor Kayserigaz´a Uluslararası Stevie Ödülleri´nden Bronz Ödül kazandırdı. Kayserigaz´ın sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği faaliyet raporu, tüm raporun özet olarak hazırlanmış ve Braille Alfabesi kullanılarak yazılmış özel bir bölümü içeriyor. Böylece, görme engelli vatandaşların da Kayserigaz ve Kayserigaz´ın faaliyetleri hakkında bilinçlenmesini isteyen ve aynı zamanda onların da toplumun bir parçası olduğunu hatırlatan Kayserigaz, çıkardığı bu raporla sektörde ilk olma özelliğini de taşıyor.
Yaptığı çevreci faaliyetlerle dikkatleri her zaman üzerinde toplayan Kayserigaz, yayınlamış olduğu 2014 yılı Faaliyet Raporu´nun tamamının %100 geri dönüştürülebilir atık kâğıtlardan üretilerek, raporun hazırlanma aşamasında hiçbir ağacın kesilmemesi ile doğaya verdiği önemi kanıtlıyor.
Kayserigaz´ın engelli vatandaşların da yanında olduğunu bildirmek, engelli vatandaşların da toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu hatırlatmak ve Kayserigaz faaliyetlerinin yalnızca belirli bir grup tarafından değil aynı zamanda görme engelliler tarafından da biliniyor olmasını sağlamak amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir BORA, verilen emeğin uluslararası bir ödül ile taçlandırılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Bu raporun hazırlanmasında Kayserigaz Kurumsal İletişim biriminin yoğun gayretleri için öncelikle kendilerine ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirdi. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir BORA, şirketimizin ulusal düzeydeki başarılarına eklenen uluslararası bir ödül kendilerinin doğru yolda emin adımlarla ilerlediklerinin bir kanıtı olduğunu, toplum ihtiyaçlarını göz önünde tutan çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.