KAYSERi ERCiYESSPOR`A BASKAN`DAN YAKIN TAKiP

11.03.2015 08:51:30

Gençlerbirliği maçında ortaya konulan kötü futbol sonrasında Kulüp Başkanı Ziya Eren`in haftanın ilk çalışmasını tesislere gelerek izlemesi ``Başkan oyuncuları takibe aldı`` yorumlarına neden oldu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hacı Boydak Tesislerinde haftanın ilk antrenmanı geçtiğimiz gün yapılırken, bu çalışmayı Kulüp Başkanı Ziya Eren`inde izlemesi dikkat çekti. Antrenman, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirildi. İdman, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi. Kulüp başkanı Ziya Eren`in haftanın ilk çalışmasını izlemek üzere tesislere gelmesi ise ``Başkan oyuncuları yakın markaja aldı`` yorumlarına neden oldu. Dün yaptığı antrenman ile Beşiktaş hazırlıklarını sürdüren Mavi-Siyahlı takımda özellikle ortaya konulan kötü futboldan dolayı morallerin son derece kötü olduğu ifade ediliyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bugün yapacağı çalışma ile birlikte Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.

Boye cezalı, Edinho sınırda

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`un bu hafatosunu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı öncesinde John Boye cezalı. Edinho ise sarı kart sınırında. Golcü oyuncu bu maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek. (Spor Servisi)