KAYSERİ`DEKİ KAZADA ÖLEN ÖĞRENCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

21.05.2015 10:21:10

Sivas'tan Kapadokya'ya geziye gittikleri sırada Kayseri'nin Bünyan ilçesinde içinde bulundukları midibüsün kerpiç bir eve çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.




İçinde öğretmen ve öğrencilerin bulunduğu midibüs Kapadokya'ya geziye gittikleri sırada Kayseri'nin Bünyan ilçesi yakınlarında önce elektrik direğine daha sonrada kerpiç bir eve çarparak kaza yapmıştı. Kazada bir öğretmen ölürken, 27 öğrenci ise yaralanmıştı. Yaralanan öğrencilerden Mehmet Akif Çubuk (14) kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Saniye ve Erol Çubuk çiftçinin 3 çocuğundan ortancası olan 8'inci sınıf öğrencisi Mehmet Akif Çubuk'un cenazesi otopsinin ardından Sivas'a getirildi. Çocuğun cenazesi Atölye Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda defnedildi.
Cenaze sırasında Mehmet Akif Çubuk'un dershaneden ve Dört Eylül Ortaokul'undaki arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Baba Erol Çubuk ise ayakta durmakta güçlük çekti.
Mehmet Akif Çubuk'un derslerinde başarılı bir öğrenci olduğu ve Temel Öğretime Geçiş Sınavı'na yüksek puan aldığı hayalinin fen lisesi olduğu öğrenildi.