KAYSERİ'DE BİR İLK SARIOĞLAN'DA

22.05.2015 09:41:03

Kayseri ilçelerinde ilk kez, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın büyük çabası ile Sarıoğlan'ın Palas mahallesine kadın ve gençlik merkezi yapılması için tören düzenlendi. Törende, ilçesinin çektiği su sıkıntısının çözümü sözü verildi. Sıcak asfalt ve yo

 

 Sarıoğlan'ın Palas mahallesi, Yeni cami yanında gerçekleştirilen törene, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eski başkan ve AK Parti milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, daire başkanları, müdürler, davetliler ile kalabalık bir vatandaş katıldı. Tören, Büyükşehir Belediye Mehter takımının, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

Törenin açılışında ‘hoşgeldiniz' konuşması yapan  Sarıoğlan Belediye Başkanı  Ali Osman Yıldız, Kayseri ilçeleri içinde ilk kez bir çok amaçlı kadın ve gençlik merkezinin Palas mahallesine yapıldığına dikkat çekti. Sarıoğlan'a da benzer bir gençlik merkezinin yapımına devam edildiğini belirten başkan Yıldız, Sarıoğlan'ın daha çok hizmet ve yatırım alması için verdiği mücadele ve çabalardan örnekler verdi. Başkan Yıldız” Bu hizmetleri yaparken, isterken, getirirken vatandaşlarımızdan tek beklentim var. O da arkamdan  ya da yüzüme ‘Allah razı olsun' deyip, daha çok hizmet getirilmesi için bana ve ekibime bol bol dua etmeleridir. Sarıoğlan bugüne kadar Kayseri'de en mağdur edilen ilçelerden biri. Bu hizmetlerden daha iyilerini ve fazlalarını hak ediyor. Bende daha çok hizmet ve yatırım için çalmadık kapı bırakmıyorum” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eski başkan Mehmet Özhaseki'de, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ı, verdiği mücadele ve çalışmalar nedeniyle övdü. Çelik ve Özhaseki, Büyükşehir belediyesinin bu yıl yatırım için 500 milyon lira ayırdığını, bunun 250 milyonunun ilçelere yapılacağını, bu paranın 20 milyonunun ise Sarıoğlan ve mahallelerine harcanacağını açıkladılar.

Törende, başkanlar Çelik ve Özhaseki'ye  belediye başkanı Ali Osman Yıldız çiçek, Palas Spor Teknik Direktörü Sait Özer başkan Özhaseki yazılı takım forması, bir vatandaşta Osmanlı tapu senedi örneği verdi.

Daha sonra, Palas kadın ve gençlik merkezi ile bir parkın temeli törenle atıldı, sıcak asfaltı ve yol çizgileri tamamlanan Palas-Sarıoğlan yolu da açıldı.