KAYSERİ´DE TEFECİ OPERASYONU

20.04.2016 09:09:32

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilik suçları ile ilgili yapılan operasyonda gözaltına alınan 2 kişiden 1´i dün tutuklandı, 1 kişi de sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edi


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilik suçları ile ilgili olarak eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, düzenlenen operasyonda, 3 ikamet, 1 iş yerinde arama yapılmış ve M.E. ve A.E. isimli şahıslar gözaltına alınmıştı.
Yapılan aramalarda, M.E.´nin evinde 2 adet ruhsatsız tabanca ve 12 adet 9 milimetre çaplı tabancı fişeği bulunurken, A.E.´nin iş yerinde yapılan aramalarda ise, tefecilik yaptığına dair çok sayıda çek, senet, tapu senedi, satış sözleşmesi, ajanda, makbuz ve dekont ele geçirilmişti. Ayrıca, A.E.´nin üzerine tescilli 364 adet otomobil ve 49 adet gayrimenkulün olduğu da tespit edilmişti.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.E., dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanırken, A.E.´de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye sevk edildi.



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ TEFECİ OPERASYONU