Kayseri´de Düğün, İstanbul´da Balayı

17.08.2017 11:52:34

Kayseri´nin yıldızı Radisson Blu Hotel, düğünlerini en az 350 misafir ile gerçekleştiren çiftlere, İstanbul´un kalbinde 3 gün 3 gece unutamayacakları bir balayı tatili hediye ediyor.

Kayseri´nin yıldızı Radisson Blu Hotel, düğünlerini en az 350 misafir ile gerçekleştiren çiftlere, İstanbul´un kalbinde 3 gün 3 gece unutamayacakları bir balayı tatili hediye ediyor.

Kayseri´nin merkezinde yer alan Radisson Blu Hotel, Kayseri´nin prestij sembolü olmaktan ödün vermiyor. Çeşitli kampanya ve etkinliklerle kalite ve farklılığını daha çok misafire ulaştırmayı başaran otel, düğün ve nişan organizasyonları başta olmak üzere söz merasimi, kına, gelin hamamı, baby shower, toplantılar, iş yemekleri ve mezuniyet davetleri gibi çok çeşitli organizasyonlara misafir memnuniyeti odaklı olarak ?´Radisson Blu Hotel Kayseri farkı´´ ile ev sahipliği yapıyor.

Radisson Blu Hotel Kayseri,  350 kişi ve üzerinde düğün organizasyonlarında çiftlerine, İstanbul´un kalbinde muhteşem deniz manzaralı ödüllü otellerde, 3 gün 3 gece masalsı bir balayı tatili hediye ediyor. Çiftlere ise misafir memnuniyeti ve konukseverliği ile İstanbul otelleri arasında çok özel bir yeri olan Best Western Plus The President Hotel veya Best Western Citadel Hotel´den birini seçmek kalıyor.

Çiftler, isterlerse İstanbul´un tam kalbinde ve tarihi eserlerle iç içe bir konuma sahip olan BW Plus The President Hotel´de, Marmara denizinin büyüleyici manzarası eşliğinde Tarihi Yarımada´nın keyfine varabilecektir; İsterlerse de yine Tarihi Yarımada´da deniz kıyısında Sultanahmet Cami, Topkapı Sarayı ve Ayasofya´nın eteklerinde yer alan BW Citadel Hotel´de, muhteşem deniz kokusu eşliğinde  hafızalarında iz bırakacak muhteşem bir balayı geçirebileceklerdir.

Her organizasyona uygun balo salonu

Radisson Blu Hotel, Ziyafet Satış Temsilcisi Tuğba Korkmaz; şunları söyledi: ?Yüksek tavanlı, ferah ve kolonsuz, ileri teknoloji ile donatılmış salonlarımızda gerçekleştirdiğimiz davetlerimiz ile dillerden düşmüyoruz. Deneyimli satış ekibimiz, personelimiz ve her ihtiyaca göre yönlendirebileceğimiz salonlarımızla, kaliteli düğünlerin akla gelen tek adresi olmayı hedefliyoruz. Git gide büyüyen ailemiz ve markamızla çok iddialıyız´´ diye konuştu.