KAYSERİ VİP HABER YAYIN HAYATINA BAŞLADI

15.09.2020 10:53:00

Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve  Altın Çarşı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İncetoprak, bünyesine ’’Kayseri Vip Haber’’ adlı internet haber sitesini ekleyerek yayın hayatında faaliyete geçirdi.

Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve  Altın Çarşı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İncetoprak, bünyesine ’’Kayseri Vip Haber’’ adlı internet haber sitesini ekleyerek yayın hayatında faaliyete geçirdi. 

Basının önemine değinen Adnan İncetoprak "Basının görevi, çevremizdeki olayları gözlemleyerek, toplumu ilgilendiren gelişmeleri halka en doğru şekilde sunmaktır. Bir şehir de yerel basın çok önemlidir. Bunun bilincindeyiz. Lakin; yaşadığımız bu teknoloji çağında artık her şey dijitale dönüyor. Gün geçtikçe insanlar medyayı internetten takip etmeye eğilim gösteriyor. Biz de bunun bilincinde olarak 'Kayseri Vip Haber” dijital web platformunu kurmuş bulunmaktayız.’’ dedi.

Kayseri Vip Haber Sitesini yayın hayatına geçirmekten mutlu olduklarını belirten İncetoprak, şunları kaydetti: 
’’Bugün Kayseri’deki Yerel basını güçlendirmek, Kayseri’deki sorunları ortaya koymak adına, cesaretli haberciliği, kendine has özgün mizanpajı, fikirleri ile farkını ortaya koyacak olan Kayseriviphaber.com’u medya ağına eklemenin haklı gururu içerisindeyiz. Kayseri Vip Haber anlık haber girişi ile Kayseri’nin ve İlçelerinin nabzını tutacak, toplumun ahlak kurallarına uygun, dürüst ve ilkeli bir yayın anlayışı ile sizlere hizmet edecektir. Kayseri’nin sesi olarak Bürokrasi, Belediyeler, Dernekler, Siyasi Partiler ve STK’ların haberlerine de yer verecek, Kayseri halkının istek, talep ve şikayetleri doğrultusunda öncelik unsuru taşıyacaktır. Sitemizde güncel haberlerin yanı sıra birçok sektör ve konuya dair özel röportajlar ile içeriklere de yer verecektir. Siz değerli Kayseri halkına güvenilir ve doğru bilgilerle anlık haber ulaştırabilmek adına var gücümüzle çalışacağız."



Dr. Abdulkadir Kabdan
16.10.2020 15:00:55
Hayırlı olsun Başta Adnan İncetoprak olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Anahtar Kelimeler: KAYSERİ HABER YAYIN HAYATINA BAŞLADI