"KAYSERİ VEFALIDIR, KİMİ SEÇECEĞİNİ BİLİR"

4.08.2014 10:26:27

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki AK Partili gençler tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek için yapılan yürüyüşe katıldı. Bu yürüyüşün Milli İradenin Şahlanışı Yürüyüşü olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, Ka

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve AK Parti İl Teşkilatı önünden başlayarak Forum Kayseri önünde sona eren yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan ve gençler katıldı. Gençler yürüyüşe katılmak üzere parti il teşkilatı önüne gelen Başkan Özhaseki`yi "Kayseri`nin gururu Haseki Başkan" sloganları ile karşıladı. 

 

   Yapılan etkinlik ve seçim sürecine ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Tüm Türkiye`nin ilk kez oy kullanarak cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlatarak, "Halkın cumhurbaşkanını seçmesi bir ilk. Geçmişte baskılarla, milletin iradesinin dışında, belki de milletin değerleri ile savaşan insanları zorla seçtirdiler. Türkiye siyasi tarihini az da olsa bilenler bu seçimleri hatırlarlar. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Millet kendi cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. Seçimle gelinen her noktada, demokrasi vardır, insan hakları vardır, insanlara saygı vardır. Şimdiye kadar 7 yıl boyunca sevdiğimiz birisi cumhurbaşkanlığı yaptı. Tüm ülkeyi ve bizleri şerefle temsil etti. Biz Sayın Abdullah Gül`ün cumhurbaşkanlığından onur duyduk ve her yerde de destekçisi olmaya gayret ettik. İnşallah yeni dönemde de genel başkanımız ilk turda seçilecek. Hayırlı olmasını diliyoruz. Kayseri olarak vefalı insanlarız ve kimi cumhurbaşkanı seçeceğimizi iyi biliriz. Bize benzeyeni, bize faydası olanı ve bu ülkenin önünü açacak lideri seçeceğiz. Sayın Başbakanımız şimdiye kadar Kayseri açısından gittiğimizde, her projenin destekçisi oldu. Önceki dönemlerde her iş engellenirken AK Parti iktidarı ile birlikte sonuna kadar destek gördük. İnşallah cumhurbaşkanı seçildikten sonra da desteklerini bekleyeceğiz. O da Kayseri`ye emeklerini esirgemeyecektir. Bu milli iradenin şahlanışı yürüyüşüdür. Milli iradenin temsilcilerinin iş başına gelmesi yürüyüşüdür. İnşallah hayırla sonuçlanır" dedi.   (Kurum Haberi)