KAYSERİ TİCARET BORSASI HASTANELERİN ÖNEMLİ İHTİYACINI KARŞILADI

28.04.2020 14:51:00

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı cansiperhane mücadele eden sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor.

Koronavirüs hastalarının tedavisi sürecinde doktorların en çok kullandığı ekipmanlardan biri olan  “Box gömleği ihtiyacını Kayseri Ticaret Borsası karşıladı. 

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret ederek, 2000 adet Box gömleğinin teslimini gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak Başkan Bağlamış şöyle konuştu. “ Ülkemizin koronavirüsle olan mücadelesinde en ön safta bulunan ve insan hayatına dokunan sağlıkçılarımıza “ Gönül Seferberliği “ kampanyası kapsamında destek amaçlı, Kayseri’deki hastanelerimizde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğümüze 2000 adet Box gömleği hibe ettik. Daha öncede Kayseri Şehir Hastanemizin talebi üzerine çay makinaları ihtiyacını karşılamıştık”  dedi

"Sadece Alkış Yetmez, Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır" diyen Başkan Bağlamış, tüm dünyayı saran koronavirüsle mücadelenin en ön safında yer alan ve tüm risklere rağmen tek düşüncesi insan hayatı olan sağlık çalışanlarına bir nebze olsun destek olabilmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Ülkemizin virüsle olan mücadelesinde en çok korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerekenlerin sağlık çalışanları olduğu vurgusu yapan Başkan Bağlamış, "Sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz, onlara manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz. Ama yalnızca alkışlamak yetmez, düşüncesinden yola çıkarak, hastanelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını, imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya devam edeceğiz dedi.

 

Gün birlik olma, destek olma günü" diyen Başkan Bağlamış, "Kayseri Ticaret Borsası şehri ve ülkesi için vardır. Elimizden ne geliyorsa bu memleket için yapmaya hazırız. Önümüzdeki süreçte de atacağımız adımları, sağlayacağımız yeni destekleri planlayacağız. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana üyemizden aldığımızı üyeye ve şehrimize vereceğiz şiarıyla hareket ettik, bundan sonra da böyle hareket edeceğiz" diye konuştu

 

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’a bu süreçte verdiği desteklerde dolayı teşekkür etti.

Benli konuyla ilgili olarak şunları söyledi. “ Koronavirüsle mücadelede bugün farklı bir destek Kayseri Ticaret Borsasından geldi. Recep Bağlamış Başkanımız bize koronavirüsle mücadele kapsamında giymiş olduğumuz 2000 adet Box gömleğini hibe ettiler. Daha öncede şehir hastanemizin çay makinaları ihtiyacını karşılamışlardı “ dedi.

 

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, koronavirüs nedeniyle dünyada önemli bir sınav verildiğini ifade ederek “ Bu mücadelemizde Kayseri birlik oldu. Kayseri olarak el ele verdiğimizi ve bütünleştiğimizi görüyoruz. Kayseri’de tüm kurum ve kuruluşlar bizlere destek vermek için adeta yarış içerisindeler, bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” dedi.