KAYSERİ ŞEKER`DEN ÇALIŞANLARINA SEVİNDİRİCİ HABER

4.08.2014 10:21:51

1955 yılından beri Kayseri Sanayi sektörüne hizmet veren, Ülke ekonomisine katkı sağlayan Kayserinin en önemli kuruluşlarından olan Kayseri Şeker'de gelişen ekonomik şartlar ve yenilenen yasalar çerçevesinde çağdaş normlara uygun olarak hazırlanan yeni İn

Kayseri Şeker Fabrikası ve Boğazlıyan Entegre tesislerinde çalışanlarla bir araya gelerek konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kadro ihtiyacı öncelikle fabrikamız için gerekli. Geçen sene iki vardiyadan üç vardiyaya geçmiştik. Bundan dolayı yeni görevler ortaya çıktı. Üç vardiyaya geçmeden önce kampanya döneminde bazı arkadaşlarımız on iki saat çalışıyordu bu iyi bir durum değildi. On iki saat çalışan bir insan ertesi gün dinlenmeden gelip bunu üç ay sürdürüyorsa ondan nasıl bir verim bekleyebilirsiniz nasıl daha dikkatli olmasını bekleyebilirsiniz daha faydalı iş yapmasını nasıl bekleyebilirsiniz. Bundan dolayı verim düşer kaza riski artar mutsuzluk artar hep olumsuz yönde çalışanlarımızı etkilediği için  böyle bir ihtiyacı yönetici arkadaşlarımızla ortaya koyarak üç vardiya ya geçtik üç vardiyaya geçilmesinden dolayı boş kadrolar ortaya çıktı. Emekli olanlar oldu ondan dolayı boş kadrolar açıldı bir takım arkadaşlarımızın onların yerine gelmesi gerekiyordu. Biz yöneticiler de bu sorunun hak edenin her yıl yapılacak düzenli sınavlarla kadroya geçmesini sağlamak suretiyle aşılacağı düşüncesiyle çalışma başlatmış bulunmaktayız dedi.

Kayseri pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Üye Harun Halıcı, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyesi Niğmetullah Sevim ve Genel Müdür Levent Benli’nin de hazır bulunduğu toplantılarda yöneticilerin  hem Ramazan bayramını tebrik ederek işçilere tatlı ikramında bulunmaları hem de kadro müjdesini birlikte vermesinden dolayı çalışanlar da  büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. (Haber Merkezi)