KAYSERİ PARK`TA SÖMESTR

2.02.2015 10:43:37

Çocuklar için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi; küçük kızılderili, denizci, korsan ve doktorlara ev sahipliği yaptı. Çocuklar kılıktan kılığa girerken aileler alışverişin keyfini çıkardı…

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi; 24 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında, sömestr tatilinde çocukları motive etmek ve okula dönüşte uyumlarını sağlamak amacıyla birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kızılderili çadırında okçuluk eğitimi alan çocuklar, korsan atölyesinde origami ile tanıştı, denizcilik atölyesinde pusula, can yeleği, dürbün kullanmayı; doktor muayene istasyonunda ise boy/kilo/ateş ölçümü yaptırıp ilk yardım tekniklerini öğrendi.

Kayseri Park AVM sömestre tatilinde çocukları tiyatro ve yaratıcı atölyelerle buluşturmaya devam ediyor…
Kayseri Park  Alışveriş ve Yaşam  Merkezi’nde sömestre tatili tam anlamıyla karnaval havasında geçiyor. Kayseri Park AVM’de gerçekleşen etkinlikler arasında hem eğitici hem eğlenceli atölyeler, neşeli tiyatro oyunları, keyifli oyunlar yer alıyor. 8 Şubat tarihlerine kadar devam edecek tiyatro oyunları çocuklara masal dünyasının kapılarını açıyor. Ebru, resim yarışması, boyama ve maske yapım atölyeleri, çocuklara hem el becerilerini geliştirme hem de üreticiliklerini sergileme imkânı sunuyor.