"KAYSERİ HALKINI 1 BİLGİSAYAR 1 GELECEK KAMPANYASINA DAVET EDİYORUM"

17.09.2020 19:24:00

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Divan Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, "Kayseri halkını 1 bilgisayar 1 gelecek kampanyasına davet ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Divan Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, "Kayseri halkını 1 bilgisayar 1 gelecek kampanyasına davet ediyorum" dedi.

Orhan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
"Eğitimde fırsat eşitliğinin önemi! Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgın sürecinde, toplumsal bir çok sıkıntıların yaşandığı ülkemizde, halkımız sağlıklarını korumak aynı zamanda evine ekmek ve aş getirmek, çocuklarını okutmak ve yaşamlarını idame etmek için var gücü ile uğraşırken, salgın ile mücadele kapsamında, üniversitelerin almış olduğu kararlar doğrultusunda uzaktan eğitim başlayacaktır ancak ülkemizde eğitimde maalesef fırsat eşitliği bulunmamaktadır.
Birçok gencimizin evinde uzaktan eğitim alacak interneti ve de bilgisayarı mevcut değildir! Dünyanın bilişim çağı olduğu bir dönemde bugünkü iktidar sahipleri AKP hükümeti yaşanılacak zorlukları görmezden gelip halkı bu konuda bir başına bırakıp, salgın ile mücadele de yandaşlara rantçı müteahhitlere destek vermiş, geleceğimiz olan gençlerimize, çocuklarımıza gerekli desteği sunmamıştır!
Bizlerde, halkımızın sesine kulak verip egitimde fırsat eşitliğinin olmadığı ülkemizde gençlerimize iyi bir gelecek için ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bir kampanya dahilinde hayırsever Kayserili dostlarımızla, geleceğimizi aydınlatacak gençlere destek olmaya devam edeceğiz!
Sende katıl diyerek duyarlı Kayseri halkını  1 bilgisayar 1 gelecek kampanyasına davet ediyorum...
Bugünde bir üniversiteli gencimizi bilgisayar sahibi yaptık.

Destek olan ve olmak isteyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz."