KAYSERİ ULAŞIMINA MÜKEMMELLİK BELGESİ

25.11.2015 10:38:40

Kayseri ulaşımının kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından, ulusal kalite hareketine katılan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.´ye Avrupa Kalite Vakfı´nın EFQM Mükemmellikte Kara

 

   Toplumda kalite bilincinin ve yönetiminin yaygınlaştırılmasını amaçlayan ve bu yılki teması ´Mükemmelliği Sürdürmek´ olan 24. Kalite Kongresi, İstanbul Kongre Merkezi´nde gerçekleştirildi. İş, sanat ve medya sektöründen 3 bini aşkın davetli, 70´i aşkın konuşmacı, ulusal ve uluslararası birçok markanın temsilcilerinin katıldığı KalDer 24. Kalite Kongresi´nde Kayseri Ulaşım A.Ş. adına Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu´ya EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi takdim edildi. Ulaşım A.Ş. Genel Müdür Feyzullah Gündoğdu, bu yoldaki çalışmalarının kararlılıkla süreceğini belirterek, "Kaliteyi yaşam biçimi haline getirmiş bir kurum olarak mükemmellik modelini çalışanlarımızla ve paydaşlarımızla gerçekleştireceğiz" dedi.

   Konu ile ilgili değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de toplu taşımada hizmet kalitesini yükseltme ve memnuniyeti arttırma yönündeki çalışmalarının hızla devam ettiğini, alınan bu belgenin de bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Mart ayında düzenlenen imza töreni ile Ulaşım A.Ş.´nin Ulusal Kalite Hareketine katılarak mükemmellik yolculuğuna başladığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, kalitenin tüm toplu taşıma sistemlerine yaygınlaştırılacağını kaydetti.