KAYSERİ TOPTAN TEDARİKÇİLER DERNEĞİ´NİN MELİKGAZİ ZİYARETİ

4.12.2015 15:39:21

Kayseri Toptan Tedarikçiler Derneği´nin Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Dörtdurak ve Bayram Özdamarlar, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ´ı ziyaret ederek, Belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalış


Kayseri Toptan Tedarikçiler Derneği´nin Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı yatırımcılar, üreticiler ve sanayiciler adına teşekkür ettiğini söyledi.
Esnaf siteleri ile profesyonel satış alanları oluşturuldu ?
Kayseri Toptan Tedarikçiler Derneği Yönetimi ve esnafları ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyor. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Kayseri Toptan Tedarikçiler Derneği Yönetimi ile ortak bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri´de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerler düzenliyoruz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Lojistik alanlar oluşturduk. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor? dedi.
Kayseri Toptan Tedarikçiler Derneği´nin Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerinden gerçekleştirilecek olan yatırım ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri Toptan Tedarikçiler Üyelerine başarılar dilediğini ve bu ziyaretlerinden de son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.