KAYSERİ TİCARET ODASI BAŞKANI VE HEYETİ İYİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

10.10.2018 15:14:10

Kayseri Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet İyi Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti ve yeni il başkanı Süleyman Bozkurt´a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet İyi Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti ve yeni il başkanı Süleyman Bozkurt´a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette İl Başkanı ile birlikte iyi parti merkez ilçeler ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, ticaret odası heyeti ile birlikte yaptığı ziyarette güzel dilek ve temennilerde bulundu ve piyasa şartlarından ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsetti. Ülke için birlik ve beraberlik çağrısı yapan Gülsoy siyasi partiler yönetime talip olanlardır, biz de sizin gibi canla başla çalışıyoruz hepimizin amacı ülkemize hizmet etmektir, bu sebepten hep birlikte hizmet etmeliyiz dedi. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ile alakalı kriz kelimesini kullanmak istemiyoruz fakat el birliğiyle ile içinde bulunduğumuz durumdan kurtulacağız diye devam etti.

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt ise ziyarette yaptığı konuşmada Siyasi Partiler toplumun ve devletin temel siyaset organlarıdır, sivil örgütlerdir. Siyasi partiler demokrasinin işlemesi için vardır, halk için vardır burada hep birlikte halkımızın selameti için çalışacağız dedi. Siyasi partiler millete hizmet etmenin en temel organlarındandır. İyi Parti Kayseri il başkanı Süleyman Bozkurt ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için elimizden geleni yapmak görevimizdir dedi.

Ziyarette heyetler tanıtıldı ve karşılıklı iyi dileklerde bulunuldu.