KAYSERİ TİCARET BORSASI BAŞKANI ÜNLÜ ANKARA´DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

19.02.2016 09:53:38

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Ankara´da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan terör saldırısını kınadı.


Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, ?Yapılan alçakça ve haince saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır? dedi. Terörün ve terörü destekleyenlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletinin inancını hiçbir zaman sarsamayacağına dikkat çeken Başkan Şaban Ünlü, ?Anakara´da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin personelini taşıyan servis araçlarına yapılan saldırı bizi derinden yaraladı. Saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah´tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Devletimizin teröre karşı azimli ve kararlı duruşunu böyle alçakça saldırılarla bertaraf etmeye çalışan hainler mutlaka hesap verecek ve hak ettikleri cezayı çekeceklerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini ve huzurunu bozmaya Allah´ın izniyle kimsenin gücü yetmeyecektir. Hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar destekçisi olmaya devam edeceğiz? dedi.
Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, ?Ankara ve diğer şehirlerimizde terör sebebiyle hayatını kaybedenlere, emniyet ve TSK personelinden şehit düşenlere de Allah´tan rahmet dilerken, yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun? diye konuştu.