KAYSERİ ŞEKER İFTAR SOFRASI DEVELİ´DE KURULDU

2.06.2017 14:39:47

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından geleneksel hale gelen Şeker Sofrası Develi bölgesindeki çiftçiler için Develi Kadın ve Gençlik Merkezi salonunda kuruldu.

Develi Bölgesi Şeker Sofrasına Develi belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerinden Hurşit Dede, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Demir, Nizamettin Çatak, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Tayfun Öner,Genel Müdür yardımcılarından Osman Canıtez,Kayseri pancar Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy, Köy ve Mahalle muhtarları ile Develi Bölgesi pancar  ekicileri aileleri ile birlikte  katıldı.

Şeker sofrasında konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; Burası bir şeker sofrası, muhabbet yeri biz de böyle bir ortam oluşturduğu için başkamıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Yakın zaman da sizlerin destekleri ile güven tazeleyerek görevine devam ediyor bu noktada da hayırlı olsun diyorum. Seçim sonunda bize Hüseyin Bey kazandı denildiğinde; bizler de dedik ki Hüseyin Bey ve ekibi kazandı ama aslında kazanan Kayseriydi, çiftçilerimizdi. Bunu gerçekten ve yürekten söyledik şöyle bir geçmişe gittiğimizde zaman bu ekip geldikten sonra fabrikamızın nereden nereye geldiğini biliyoruz. Bu olay Hüseyin Akay ve ekibinin başarısıdır dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da yaptığı konuşmasında;Bu iftar sofrasında ramazanınızı tebrik ediyor, Allah sağlık afiyet içerisinde nice ramazanları birlikte idrak etmeyi nasip etsin diliyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi geçen hafta Kayseri Şekere, Kayseri Şekerin çiftçisine yakışır muhteşem bir Genel Kurul yaptık. Kadını erkeği, yaşlısı genci Türkiye´ye örnek olacak bir Genel Kurul yaptık Allaha şükür sonuçlandırdık. Seçim öncesinde biz sizleri gelip ziyaret etme imkânı bulamadık, bu iftar vesilesi ile gelelim hem sizleri ziyaret edelim hem de teşekkürlerimizi size iletmiş olalım Allah razı olsun hepinize şükranlarımı sunuyorum sağ olun var olun.

Biz inşallah güçlü bir şekilde var olma anlayışındayız bunun için buradayız. Biz çiftçinin hizmetkârıyız bunu da söylemekten her zaman iftihar ediyorum. Şan şöhret, makam mevki davamız yok. Aranızdan büyüklerinizin kardeşi, evladı yaşdaş olanların arkadaşı, küçük olanlarımızın abisi, amcasıyız. Biz buna talibiz çünkü biz Kayseri Şeker Ailesiyiz. Olayı hep bu şekilde görüyoruz ve gereğini de hakkıyla yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz. Sizler bize bu ortamı güzel bir şekilde yaşattınız inşallah bizde bunları yaşamaya devam edeceğiz dedi. (Kurum Haberi)