Kayseri şehidini uğurladı...

6.01.2017 14:34:25

Çorum´un Laçin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Uzman Jandarma II. Kademeli Çavuş Bilal Ekinci memleketi Kayseri´nin Sarız ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çorum´un Laçin ilçesinde trafik kazasına müdahale etmek için görevlendirilen askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 2 asker şehit olmuş, 14 kişi de yaralanmıştı. Şehit olan Uzman Jandarma II. Kademeli Çavuş Bilal Ekinci´nin acı haberi Kayseri´nin Sarız ilçesi Damızlık Köyü´nde yaşayan baba evine ulaştı. Evli ve 3 yaşında kızı olan Şehit Ekinci´nin cenaze töreni Sarız ilçesi Merkez Cami´nde öğle namazına müteakiben yapıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Ekinci´nin naaşı Damızlık Köyü´nde defnedildi. Şehidi son yolculuğunda babası Hacı, annesi Esme, eşi Halime yalnız bırakmadı. "Gardaşım, senin yerine ben öleydim" diyerek ağlayan şehidin kardeşi Osman Ekinci´yi de yakınları teselli etti.
Cenaze törenine Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. (İHA)



Anahtar Kelimeler: Kayseri şehidini uğurladı