KAYSERİ PARK´TA RENKLİ HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ!

23.06.2015 09:56:19

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nde Ramazan Ayı´na özel gerçekleştirilen imza günleri, sema gösterileri, yarışmalar ve oyunlar büyükten küçüğe herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor.

 

 

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ramazan ayı boyunca her gün iftar öncesi ve sonrası birbirinden farklı gösteriler sunarak, büyük küçük herkese unutulmaz anlar yaşatıyor.

                                                                                                

Kayseri Park, TRT Çocuk ekranlarının sevilen yüzü Jonglör Kerem Eser´i Kayserili miniklerle buluşturdu!
Açıldığı günden bu yana sağladığı kaliteli ve hesaplı alışveriş imkânlarının yanı sıra sürpriz etkinliklerle de bölge halkının çekim merkezi olma özelliğini sürdüren Kayseri Park´a aileleri ile birlikte gelen çocuklar, bu kez Kerem Eser Paytak Show ile eğlenceli saatler geçirdi. Kayseri Park´ta bu hafta sonu gerçekleşen Kerem Eser ile Paytak Show gösterisi büyükler dahil herkes tarafından ilgiyle izlenirken, özellikle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

 

Hikmet Anıl Öztekin, Kayseri Park´ta okurlarıyla buluştu!

İlk kitabı ?Elif Gibi Sevmek?in, en çok satan şiir kitapları arasında yer almasının ardından, şiirlerinin devamı olan ?Elif Gibi Sevmek 2-Aşk-ı Tevekkül?ü yazan Hikmet Anıl Öztekin, imza gününde Kayserili okurlarıyla buluştu. Genç yazar Kayseri Park´taki buluşmada ziyaretçilerle bol bol sohbet edip, sorularını cevapladı ve imza dağıttı.

 

Kayseri Park AVM Semazen gösterisi ile büyüledi!

Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Sema gösterisi büyük küçük herkesin yoğun ilgisine sahne oldu. Ramazan boyunca Kayseri Park Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini her Cuma saat 21:00´da Sema gösterisine bekliyor.