KAYSERİ OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİNDEN BAŞKAN ÇELİK´E ZİYARET?!

2.11.2015 14:37:15

Kayserinin ilk Resmi Otomobil ve Motor Sporları Kulübü Derneği KAOSK´ tan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK´e ziyaret.



Kayseri´de yapılması planlanan ve projesi hazırlanmış F3 yarış pistiyle alakalı olarak çalışmaların başlaması ve arazi alanlarının tespitleri üzerine KAOSK Derneği tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK´e ziyaret düzenledi. 
Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa İNCETOPRAK, Hakan YÖSAVEL, Mehmet OKUR, Ali İMAMOĞLU, Ömer İNANDUÇAR ve TOSFED İl Temsilci Hikmet ASLANOĞLU tarafından yapılan görüşmede karşılıklı deneyim ve tecrübelerin aktarılması için bilgi alışverişi sağlandı. Taleplerini dile getiren yönetim kurulu üyeleri Kayseri´de illegal ve amatör organizasyonların önüne geçmek istediklerini, şehir halkını rahatsız edecek ve tehlikeye düşürecek davranışların engel olunmasının gerektiğini belirttiler. Bunun sağlanabilmesi içinde uluslararası standartlara uygun pist ihtiyaçlarının olduğunu söylediler. Bu talepler doğrultusunda birebir ve var gayretle çalıştıklarını belirten Mustafa Çelik en kısa sürede böyle bir pistin hayata geçeceğinin sürprizini verdiler. Bunun sonucunda Dernek üyeleri tarafından da Uluslararası organizasyonların düzenlenmesi sözü verildi. Başkan Çelik yapılacak bütün aktivite ve organizasyonlarda gerekli bütün desteği verebileceklerini, çalışan üreten gençlerimizin arkasında olduğunu belirtti.
Bu proje kapsamında birden fazla etkinliğin yapılabileceği sportif, sosyal ve eğitim amaçlı tesisler kurulacak. Bu alanlarda belirtilen aktivitelerin yanı sıra konserler ve benzeri etkinliklerde yapılacak. Bu alanlar sayesinde Türkiye çapında yapılacak spor ve yarış müsabakaları şehrimize getirilerek esnafımıza ve şehrin ekonomisine katkı sağlanacak.