KAYSERİ, AYKAN´I TERCİH ETTİ

22.02.2017 10:11:21

Temsil ettiği Volkswagen, Audi, Seat ve DOD markalarını Kayseri´nin yanı sıra İç Anadolu Bölgesi´nin diğer illeriyle buluşturan Aykan Motor, bölgede en fazla tercih edilen satış ve satış sonrası hizmet noktası olmanın gururunu yaşıyor.

Otomotiv sektöründe yarım asırlık tecrübe ile güveni temsil eden İsotlar Grup bünyesindeki Aykan Motor´un Kayseri yapılanması da diğer illerde olduğu gibi başarıdan başarıya koşuyor.
Kayseri´de 16.800 metrekare kapalı, 4500 metrekare açık alanda hizmet veren Aykan Motor, her marka için ayrı ayrı düzenlenmiş showroomlarında Volkswagen, Audi ve Seat´ın en yeni modellerini bölge halkının beğenisine sunuyor. Her biri alanında deneyimli satış ve servis personeli ile yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Aykan, cazip fiyat avantajlarının yanı sıra kaliteli hizmet anlayışıyla da otomotiv sektöründe en çok tercih edilen firma oldu.
İKİNCİ ELDE GÜVEN
DOD AYKAN
DOD Aykan ile Kayseri´nin en büyük ikinci el araç showroomuna sahip olan Aykan, bölge halkına ikinci elde de ayrıcalıklar sunuyor. İkinci el araç almak isteyenler, DOD Aykan´a geldiklerinde, ister 101 nokta ekspertizi yapılmış araçlardan dilediğine, isterse takas, nakit alım indirimi gibi birçok ayrıcalıklı hizmetten yararlanabiliyor.
AYKAN´DA BAKIM
İNDİRİMLERİ SÜRÜYOR
Diğer yandan, euro kurunu 3,19 olarak sabitleyen Aykan Motor, 2016 model araçlara özel fiyatlara ek yüzde 3 ile yüzde 7 arasında indirim seçeneği sunuyor.
Satış sonrası hizmette de müşterilerini kaçırılmayacak fırsatlarla karşılayan Aykan Motor, Volkswagen servisinde 4 yaş ve üzeri araçlarda parça ve işçilikte yüzde 16 ZUBİZU indirimi; Audi servisinde 4 yaş ve üzeri araçlarda işçilikte yüzde 30, yağda yüzde 15 ZUBİZU indirimi; SEAT servisinde de parça ve işçilikte 2 ile 3 yaş aralığına yüzde 10, 3 ile 4 yaş aralığına yüzde 12, 4 ile 5 yaş aralığına yüzde 14, 5 yaş üzerine de yüzde 16 indirim uyguluyor. (HABER: Türkân Coşkun)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ AYKAN TERCİH ETTİ