Kaynar Süt Ürünleri marketlerde

19.05.2016 09:46:04

Kayseri´nin Pınarbaşı ilçesinde 6 yıl önce Mehmet Sezgin ve Mustafa Sezgin tarafından açılan Kaynar Süt Ürünleri´ne ilgi günden güne güne artıyor.

 

2010 yılında Pınarbaşı ilçesinin Kaynar Köyünde imalathane olarak açılan Kaynar Süt Ürünleri´nin fabrika satış mağazası da açıldı. ESDER Kayseri ve KOSGEB girişimcisi Tülay Sezgin tarafından açılan fabrika satış mağazası Türkiye´nin her yerinden sipariş alacak.

Tamamen doğal süt ürünlerinin üretildiği mandıra Kaynar Süt Ürünleri adı altında 2010 yılının Mart ayında Mustafa Sezgin tarafından kuruldu. Doğallığa ve hijyeni fazlasıyla önem veren işletmede Çerkez peyniri, köy peyniri, tereyağ, süt, yoğurt, kaymak gibi birçok ürünün imalatı yapılmakta.

Kaynar Süt Ürünleri şimdi de Kayseri´de birçok markete ürün dağıtımı yapacak. Halk üzerinde iyi bir itibar sahibi olan Kaynar Süt Ürünleri Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi Karaman Caddesi´nde fabrika satış mağazasını açtı.

Ürünlerinde hiçbir katkı maddesinin bulunmadığını söyleyen Mustafa Sezgin, ?Yoğurt, tereyağı, kaymak, beyaz peynir ve olmazsa olmazımız Çerkez peyniri ürünlerimiz arasında yer alıyor. Çerkez peynirinin asıl adı matekoeydir. Bu ürünümüz de en sevilenler arasındadır. Ürünlerimizin en önemli özelliği tamamen doğal olmaları ve içlerinde asla katkı maddesi bulundurmamasıdır. Pınarbaşı ilçesindeki Kaynar Mahallesi Çerkez vatandaşların yaşadığı bir yerdir. Uzun yaylanın en büyük yeri ve uzun yaylanın başlangıcı olan yerdedir? şeklinde konuştu.

Haber: Bekir Aslantaş

 



Anahtar Kelimeler: Kaynar Ürünleri marketlerde