KATRANİS'İ TÜRKİYE'YE ALTINKAYA MENAJERLİK GETİRDİ

28.08.2020 08:59:00

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz temsilcisi, Saint Etienne'den Alexandros Katranis'i 1 yıllığına kiraladı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, dış transfer kadrosuna önemli bir ismi dahil etti. Uzun yıllr hem profesyonel olarak hem amatör olarak birçok takımda forma giyen Gökhan Altıntaş, bu transferde etkili rol oynadı.

Altınkaya menajerlik şirketi sahibi olan tecrübeli isim futbolu bıraktıktan sonra spor camiası içerisinde menajer olarak görevine devam ediyor. Türkiye'ye Avrupa'dan bir birinden önemli futbolcular getiren Altınkaya Menajerlik şirketi bir yenisine daha imza attı.

Fransa ekiplerinden Saint-Etienne'den sol bek olarak görev yapan 22 yaşındaki Yunan futbolcu Alexandros Katranis ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Yunanistan U21 Milli Takımı forması da giyen Alexandros Katranis, imza sonrası milli takım kampına katıldı. İstanbul'da düzenlenen imza törenine Hatayspor, İdari Menajeri Murat Bereket ve futbolcunun menajeri Gökhan Altıntaş'ta katıldı.

Menajer Gökhan Altıntaş yaptığı paylaşımda, "Fransa'nın köklü kulüplerinden Saint Etienne kulübünden yunan sol bek oyuncusu ALEXSANDROS KATRANIS Hatayspor ile anlaşmıştır. İki taraf için hayırlu olsun. Altınkaya Menajerlik" ifadelerine yer verdi.