KATAKULLiNiN BELGESi BU!

14.08.2020 10:31:00

Bağımsız denetçi raporuna göre Deniz Türüç’ün Fenerbahçe’ye transferinden elde edilen 2 milyon Euro’luk gelir buhar olup uçmuş.

2019-2020 sezonu öncesi Hes Kablo Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz Türüç'ün bonservis ücreti kaybolup gitti.
Bağımsız denetimçiler tarafından yapılan incelemenin ardından ortaya çıkan raporlar kafa karıştırmaya devam ediyor. 42 sayfalık raporda neler yok ki neler. Kayserispor'u nasıl zarara uğratıldığından tutun yapılan sözleşmelerin hep tek tek yazıyor. Raporlara göre Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'ye transferinden elde edilen 2 Milyon Euro kulübe girmeden buhar olmuş. Raporda konu ile ilgili bölüm ilginçlikler ile dolu. Özellikle bu oyuncunun ayağına top değmeden 400 Bin Euro almasından, ödemelerin kulüp avukatına yapılmasına kadar çok ciddi ibareler bu raporda yer alıyor. Bu oyuncunun karşılıklı sona erdirme fesih protokolü ise kulüp adına tam anlamışya facia. Bağımsız denetçi raporunda dahi, geçmişte yapılan bu tür fesih protokolleri örnek verilerek Deniz Türüç olayında kulübün nasıl zarara uğratıldığı gözler önüne serildi. 

OYNAMADAN 400 BİN EURO

2019-2020 sezonu öncesi Hes Kablo Kayserispor’dan Fenerbahçe'ye transfer olan Deniz Türüç'e oynamadığı sezon için hesabına 400 bin Euro yatırılmıış. Yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşılarak fesih işlemleri yapılırken nasıl oluyorda Deniz Türüç’e oynamadığı sezon için 400 bin Euro peşinatı ödeniyor. Ortaya çıkan rapolarlarda Deniz Türüç'ün alacağı olan 530 bin Euro'sunun yanı sıra top ayağına değmediği sezon içinde 400 bin Euro ödenmiş. Toplamda 930 bin Euro'yu yatırılmış. Ancak, 400 bin Euro  Deniz Türüç'e mi yatırıldı, yoksa el altından parayı ceplerine mi koydular.

 



Anahtar Kelimeler: KATAKULLiNiN BELGESi !