KARİZMASI ÇİZİLDİ

2.07.2015 10:53:35

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ?Çelik, otoritesini yitirdi. Bir gün önce görevden alındığını sağır sultanların duyduğu Naziksoy´un, yeniden göreve iadesi, yapılan tüm atamaları sorgulanır hâle getirdi?denildi.

 

 

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kıyım gibi kararların altına imza atarak gündeme geldi ama bir gecede karizmayı çizdirdi.

  7 Haziran´da Mehmet Özhaseki´nin milletvekili seçilmesinin ardından belediyede ipleri tamamen eline aldığını göstermek ve kendi ekibini önemli mevkilere getirerek yol almak isteyen Başkan Çelik, ilk icraatının altında kaldı. Büyükşehir Belediyesi, bir-kaç gün içinde art arda yaşanan değişimlerle sarsılırken, Çelik´in otoriter tavrı, bir gecede yerle yeksan oldu.

  Bir gün önce işten el çektirilen ve ne nezaketen emekliye sevk edildiği açıklanan Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy, gece, apar-topar göreve iade edildi. Özhaseki´ye yakın akrabalığı ile bilinen Naziksoy´u görevden alarak, ?İşte benim adaletim bu, Özhaseki´nin akrabası olsa da? mesajı vermeye çalışan ve yaptığı atamaları böyle izah etmeye çalışan Başkan Çelik´in takındığı tavır, bir gecede resmen çöktü.

  Büyükşehir Belediyesi kulislerinde dolaşan bilgiye göre, sabah görevden el çektirilen ve çağırılarak emekliliği istenilen Naziksoy, artık Kayseri Milletvekili olan Özhaseki´yi arayarak, koltuğuna geri döndü. Naziksoy´un bu dönüşü, dün Büyükşehir Belediyesi´nde en çok konuşulan konu oldu. Naziksoy´un Özhaseki kanalıyla geri dönmesi, Başkan Çelik´in Büyükşehir Belediyesi´ndeki otoritesini ciddi ve derin biçimde sarstı.

  Başkan Çelik´in, Naziksoy konusunda geri adım atması ve görevine iade etmesi hatta vermeye çalıştığı mesajın bir biçimde elinde patlaması, Büyükşehir Belediyesi personelinin en çok konuştuğu konular arasına girdi ve farklı yorumları beraberinde getirdi. ?Çelik, otoritesini yitirdi. Bir gün önce görevden alındığını sağır sultanların duyduğu Naziksoy´un, yeniden göreve iadesi, yapılan tüm atamaları sorgulanır hâle getirdi?denildi.

Haber: Bekir Aslantaş



kamil ergül
7.07.2015 08:50:39
Bu yüzündeki kibirle ilk günden belli samimiyetsiz bakışlarınla, inşallah haseki başkan seni görevden aldırır.

Anahtar Kelimeler: KARİZMASI ÇİZİLDİ