"KARDEŞİMİN MAKAMINA GELDİM"

7.12.2015 09:49:45

64. Hükümetin Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bakanlığı dönemindeki ilk Kayseri programında Büyükşehir Belediyesi´ni de ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Mustafa Çelik´ten sitayişle bahseden Bakan Elitaş, "Kardeşimin makamına geldim" ifadelerini kullandı ve

 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ı belediye hizmet binasının girişinde karşıladı. Ziyarete Vali Orhan Düzgün, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, belediye başkanları, oda başkanları ve iş adamları da katıldı.
"EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ"
Ziyaretin anısına Bakan Elitaş´a bir hediye takdim eden Başkan Mustafa Çelik, "Evinize hoş geldiniz" ifadesiyle sözlerine başladı. Bakan Elitaş´ın şimdiye kadar sahada yaptığı başarılı çalışmaları hükümette Bakan olarak devam ettireceğinden emin olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Kayseri´nin kalkınması için uyum içinde çalışacaklarını kaydetti.
"BAŞKANIMIZIN ZİHNİNE VE ZEKASINA ŞAHİDİM"
Bakan Mustafa Elitaş da Başkan Çelik´in Büyükşehir´de başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, "Değerli Başkanımızın zihnine, zekasına, inovatif davranışlarına tüm Kayseri şahit, en yakından ben de şahidim. Değerli Başkanımla siyasete birlikte başladık. AK Parti´yi birlikte kurduk. Benim AK Parti´nin kurucu il başkanı olmam için çalışanlardan birisi de Mustafa Bey´dir. Ben de Mustafa Bey´e madem ben il başkanıyım sen de ilçe başkanı olmazsan olmaz dedim. Bir ve beraber yola çıktık. Hamdolsun bugün bu noktalara geldik. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki´den aldığı bayrağı daha ileri noktalara götüreceğinden eminim. Çünkü eskiden beri tanıdığımız Başkanımızın başarısına itimat ediyoruz. Kayseri önemli bir değeri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Evimize değil kardeşimizin makamına geldik. Bayrağı Erciyes´in zirvesi de yetmez en büyük dağın zirvesine dikeceğinden eminiz" dedi.
Bakan Elitaş daha sonra anı defterini imzaladı.



Anahtar Kelimeler: KARDEŞİMİN MAKAMINA GELDİM