Karakoç; "Şehitlerimiz unutulmaz"

17.12.2018 17:16:35

CHP Felahiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç,Kayseri´de 17 Aralık 2016´da çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısında 15 askerin şehit olduğu olayın 2. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.

CHP Felahiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç,Kayseri´de 17 Aralık 2016´da çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısında 15 askerin şehit olduğu olayın 2. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Karakoç, aradan geçen 2 yılda şehitlerimizin ve gazilerimizin unutulmadığını ve unulmayacağını belirterek, ?Şehit askerlerimizi minnetle anıyoruz. Kayseri´de yaşanan bu hain saldırının ardından bu durakta birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklarını bir kez daha anlamışlardır. Hain terör örgütü hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. Şehit askerlerimizin ailelerinede sabırlar diliyorum."dedi.
Kayseri´de 17 Aralık 2016 yılında meydana gelen olayda, Kayseri 1. Komando Tugayı´ndan çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüse yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıda 15 asker şehit oldu, 54 askerde yaralanmıştı.