Karakoç, adım adım geziyor

7.12.2018 17:28:18

27. Dönem Antalya Milletvekili adayı olan ve şimdi CHP Kayseri Felahiye Belediye başkan adayı olan Kerim Karakoç, seçim çalışmalarına hız vermeden devam ediyor.

27. Dönem Antalya Milletvekili adayı olan ve şimdi CHP Felahiye Belediye başkan adayı olan Kerim Karakoç, seçim çalışmalarına hız vermeden  devam ediyor. Felahiye´de sıkmadık el bırakmayan, çalmadık kapı bırakmayan Karakoç, partisinin düzenlediği her programı da kaçırmıyor. Bugün Antalya Manavgat CHP Belediye Başkanı ve bu dönem yeniden aday olan Şükrü Sözen´in adaylık açıklamasına şahitlik eden Kerim Karakoç, vatandaşlarlada uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

/resimler/2018-12/7/1728541965485.jpg31 Mart 2019 yerel seçimlerin Ülkemize ve Kayseri´ye hayırlar getirmesini temenni eden Karakoç, ´´Çalışmalarımızı heryerde sürdürüyoruz. Felahiye ilçemize hizmet için bu yola çıktım. Ben ve çalışma arkadaşlarım seçimlere kadar sıkmadık el bırakmayacağız. Kapı kapı gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Yapacağımız işler Felahiye´nin dahada gelişmesi için olacaktır. Seçimlerde vatandaşlarımız inanıyorum ki hizmet edecek isimlere oy verecektir. Bizler de hizmet için yola çıktık ve Felahiye halkının oylarına talip olduk´´dedi.  (Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: Karakoç adım adım geziyor