KAPLAN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

21.03.2015 12:51:13

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Tuncay Kaplan aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını bir basın toplantısı ile açıklayan Kaplan, Kayseri'ye hizmet için ada

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekilliği aday adayı Tuncay Kaplan, resmen adaylık başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Aday adayı Tuncay Kaplan, aday adaylığı başvurusunun ardından ilk olarak bir basın toplantısı düzenleyerek Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı süresince çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadığını belirten Kaplan, Kayseri halkına hizmet için bu yola çıktını söyledi.  Doğma büyüme bir Kayserili olarak Kayseri sevdalısı olduğunun altını çizen Kaplan, 21 yıl boyunca Emniyet camiasında bu ülkeye hizmet ettiğini vurguladı.

Gündeme dair de önemli açıklamalarda da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekilli Aday Adayı Tuncay Kaplan, ülkenin her geçen gün daha kötü bir yola gittiğinin altını çizerek bu kutlu yola çıkma nedenlerini sıraladı. Ülkenin kötü gidişatına dur demek için aday adayı olduğunu belirten Kaplan, milli gelirin insanlarımıza daha iyi dağıtılması, çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması, her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin ve sosyal imkânlarının artırılması ve ülkenin bütünlüğünün devamı ile ekonomik çöküntünün içerisinden vatandaşlarımızın bir an evvel kurtulması için, bir köşede sızlanmak yerine elimi taşın altına koyarak Kayseri sevdalısı bir hemşeriniz olarak Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı olarak bu yola sizlerin desteği ve yardımlarıyla çıktım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ilçe istişare toplantılarına da eksiksiz katılan Tuncay Kaplan, ilçe halkı tarafından sevgiyle karşılanıyor. Son olarak Develi ilçesine giden Kaplan, burada esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sadece seçimden seçime vatandaşın kapısına gelen bir siyasetçi olmayacağını vurgulayan Kaplan, ilçe halkının talepleri istekleri ve sorunlarını da tek tek not alarak takipçisi olacağını söyledi.