Kamuda operasyon aralıksız sürüyor!

29.07.2016 09:43:44

Dün Kayseri´de sağlık setröründe çalışan yaklaşık 250 isme işten el çektirildi. Ayrıca görevden alınanların arasında Valilik Basın Yayın Müdürü İbrahim Özçekiç de yer aldı.


FETÖ´nün darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda başlayan operasyonlar devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Türkiye genelinde 66 bin 36 personel görevden uzaklaştırıldı. Kayseri´de bu operasyonlardan nasibini almaya devam ediyor.
Alınan bilgiye göre, Kayseri´de görevden el çektirilen kamu personeli sayısı, her geçen gün artıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevden alınan personel sayısının Kayseri´de 900-bin kişi civarına ulaştığı ifade edildi. Dünün en önemli görevden alma haberi ise Kayseri Valiliğinden geldi. Kayseri Valiliği Basın-Yayın Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Özçekiç de görevden el çektirildi.
Bilindiği gibi daha önce de Kocasinan Belediyesi´nin eski Basın Yayın Müdürü Kasım Akçil ve Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü´nde görevli Uğur Yurt görevden alınmıştı.
(Bekir Aslantaş)