Kamçı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

15.06.2017 12:09:16

Vali Süleyman Kamçı, İl Jandarma Komutanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile bir araya geldi.

Vali Süleyman Kamçı, İl Jandarma Komutanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile bir araya geldi. 
İftar yemeğine Vali Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, şehitlerimizin aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.
Vali Kamçı, İl Jandarma Komutanlığında ilk olarak jandarma teşkilatının kullandığı malzemelerin tanıtıldığı sergiyi gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Kamçı burada jandarma teşkilatının ülkenin güvenliği için önemine değinerek, 178. Yılını kutlayan teşkilatın çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Vali Kamçı iftar yemeğinin yenileceği salona geçti ve şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları teker teker ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet etti.
İl Jandarma Komutanı Albay Sevim´in konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Galip Koçer tarafından yemek duası yapıldı. Vali Kamçı, yapılan duanın ardından şehitlerimizin aileleri, gaziler ve yakınları ile yakından ilgilenerek, onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.