KALIN'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

23.11.2019 14:23:00

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Serap Şule KALIN 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı yayınladı.

Kalın yayınladığı mesajında: "Aziz milletimizin fertlerinin bilgide, inançta, sosyal yaşamın ilkelerini paylaşmada, takındıkları müşterek tavırda ve benimsedikleri hedeflerde belirleyici ve yönlendirici olan öğretmenlerimizin önemi ve kıymeti çok büyüktür.

Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yeni nesillerin, öğretmenlerin eseri olacağının ifadesi, bu kutlu görevi yürütenlerin aldıkları sorumluluğun ve kendilerine verilen değerin açık bir göstergesidir.

Gazi Mustafa Kemal’in, “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” deyişi de bu yüzdendir…

Sizlerin sabır, emek ve fedakârlıklarıyla hayatımıza kattıklarınıza küçük bir teşekkürdür 24 Kasım…

Gazi Mustafa Kemal’e başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde yurt içinde ve dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz ve öğretmen olma yolunda Tarih okurken PKK ‘lı teröristler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kardeşim  ve yıllarca özlemini duyduğu öğretmenlik mesleği ile bir araya geldiği ilk yılda kahpece şehit edilen Aybüke Şenay Yalçın Kardeşim ve isimlerini sayamadığımız ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi tek tek saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kayserimizde olmak üzere ülkemizin bütün şehirlerine, en ücra köşelerine, en uzak köylerine, bilgi, azim ve sevgi taşıyan, ilim, irfan ve bilgi kaynağı olan bütün öğretmenlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 

Zor şartlarda bin bir imkânsızlıklara ve bazen de olumsuzluklara rağmen dik ve milli bir duruş gösteren tüm öğretmenlerimizin her daim yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.  

Sizlere yürekten minnettarız. Sağ olun, var olun, Yetiştirdiğiniz ümit, irfan, bilgi ve ülkü tomurcuklarınızla, öğrencilerinizle bin yaşayın .

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. "  açıklamasında bulundu.



Anahtar Kelimeler: KALIN' Kasım Öğretmenler Mesajı