KALE SON HAFTA YIKILDI

26.12.2017 09:52:25

Bu sezon ligin ilk yarısında Kadir Has?Stadı´nda 9 maça çıkan Sarı-Kırmızılı takım 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi ile toplamda 16 puan toplamış oldu

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu´nda ilk yarı tamamlandı. Kayserispor, ligin ilk yarısının son haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında beklemediği bir mağlubiyet alırken, bu aynı zamanda Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon kendi sahasında ilk yenilgisi oldu. Ligin ilk yarısında Kadir Has Stadı´nda 9 maça çıkan temsilcimiz 4 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Bu yenilginin ise ilk yarının son haftasında gelmesi büyük üzüntüye neden oldu. 

Sadece iç saha performansı göz önüne alındığında Kayserispor topladığı 16 puan ile 7. sırada bulunuyor. Kadir Has Stadı´nda oynadığı maçlarda rakip filelere 12 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 7 gol gördü. İç saha performansları dikkate alındığında en başarılı takım 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik alarak 25 puan toplayan Galatasaray oldu. Yine iç sahada 8 maç oynayan Başakşehir FK takımı 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak 22 puan toplarayak önemli bir başarıya imza attı. Yine iç sahada namağlup olan bir diğer takım ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ile Beşiktaş oldu. 

Kayserispor, ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı maçlarda Göztepe, Antalyaspor, Bursaspor ve Atiker Konyaspor takımlarını mağlup etti. Osmanlıspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir FK maçlarından ise beraberlik ile ayrılan Sarı-Kırmızılı takım tek yenilgisini ilk yarının son haftasında renktaşı Evkur Yeni Malatyaspor takımından aldı. Temsilcimiz ligin ikinci yarısıda ise 9 deplasman maçı oynarken, iç sahada 8 karşılaşmaya çıkacak.

(Erhan KAN)



Anahtar Kelimeler: KALE HAFTA YIKILDI