KalDer YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAYSERİ VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

10.10.2018 10:39:32

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Tayfun Türkoğlu, KalDer Genel Merkez Koordinatörü Tuğrul Fadıllıoğlu ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı maka

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Tayfun Türkoğlu, KalDer Genel Merkez Koordinatörü Tuğrul Fadıllıoğlu ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret etti.

Başkan Pilavcı, KalDer Genel Merkez olarak tüm ülke çapında yaptıkları faaliyetler ile birlikte Kayseri Temsilciliği´nin çalışmaları hakkında Kamçı´ya bilgi aktardı. KalDer taarfından 1998 yılında başlatılan Ulusal Kalite Hareketi (UKH) adlı kalite bilinçlendirme ve yayma hareketi hakkında bilgi aktaran Pilavcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin de UKH´a üye kurumlar arasında olduğunu ve önceki yıllada sırasıyla Kararlılık ve Yetkinlik Belgeleri almaya hak kazandığını vurguladı. Pilavcı, TBMM´nin halen idari mekenizmasında bir yönetim modelini benimseyen Avupa´daki tek parlemento unvanını taşıdığına vurgu yaptı.

KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkanı Dr. Tayfun Türkoğlu da 25 Ekim 2018 tarihinde Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu´nda ?Mükemmellik Yolunda İnsan 4.0? ana teması ile gerçekleşecek 4. Erciyes Mükemmellik Zirvesi programı hakkında Kamçı´yı bilgilendirdi. Türkoğlu, etkinlik konuşmacıları arasında BMC CEO´su Ethem Sancak, MEF Üniv. Rektör Yrd. Prof. Dr. Erhan Erkut, Toyota Paz. CEOS´su A. Haydar Bozkurt, Brisa CEO´su Cevdet Alemdar, Yünsa CEO´su N. Refik Düzgören gibi isimlerin olduğuna vurgu yaptı. Pilavcı başkanlığındaki KalDer heyeti Kamçı´yı sempozyuma davet etti.

Kamçı, KalDer faaliyetleri hakında paylaşılanlardan ve özellikle Kayseri´de yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğuunu ifade etti. ütoplumsal kalkınma için sadece ürün ve hizmetlerde değil sosya hayatın pek çok alanında da yönetişim kalitesinin artması gerektiğine inandığını ve bu alandaki çalışmaarın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Program konuşmacılarını ve içeriğini etkili bulduğunu ve Kayseri sanayisinin, iş dünyasının ilgi göstereceğine inandığı ifade etti. Kamçı, etkinlik açılışında bulunabileceğini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.