KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Pazar Kahvaltısında Buluştu

26.01.2016 09:58:59

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu pazar kahvaltısı için BYZ Garage AVM´deki Çemens´ Gurme´de, aynı zamanda KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı olan Başyazıcıoğulu Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Murat Başyazıcıoğlu ev sahipl

 

KalDer Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri İstişare Kurulu Başkanı Sami Boydak başkanlığında gerçekleşen toplantı ve kahvaltıya Başyazıcıoğlu Tekstil A.Ş Genel Müdürü Murat Başyazıcıoğlu, KAYSO Genel Sekreteri Nihat Molu, Muka Metal A.Ş. Genel Müdür Yrd. Ebru Kantarcı Kayaoğlu, Ezinç Metal A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Ezinç, Orta Anadolu A.Ş. İK Müdürü Nihan Sert, Kayseri Ticaret Odası Kalite Yönetim Temsilci Muharrem Sever, Kilim Mobilya A.Ş. Fabrika Müdürü Veysel Aslankaya ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın eşleri ve çocukları ile birlikte katıldılar.

Boydak, ?Tüm Türkiye´de KalDer üyeleri bir aile gibidir. Biz de Kayseri Temsilciliği olarak İstişare Kurulu Üyelerimizin ailelerini bir kahvaltıda bir araya getirelim istedik. Sağolsun Başkan Yardımcımız Murat Bey de bu organizasyona ev sahipliği yaptı. Keyifli bir buluşma oldu. Katılım sağlayan tüm üyelerimize ve ailelerine de teşekkür ediyorum. Aynı zamanda kahvaltıdan sonra bu ayki İstişare Kurulu Toplantımızı yaptık. Toplantıda özellikle iş dünyasına yönelik İnsan Kaynakları Uzmanı Yetiştirme Programı hazırlama kararı aldık. İlerleyen günlerde hazırlıkları tamamlandığında üyelerimizle ve kamuoyu ile konuyu paylaşıyor olacağız İnşallah?? dedi.

 Murat Başyazıcıoğlu da katılımlarından dolayı Başkan Sami Boydak ve tüm kurul üyelerine teşekkür etti.