KALBİMİZ SİZİNLE

28.11.2014 17:29:11

Yeşil-Beyazlılar ligin 14.haftasında deplasmanda oynayacağı Orhangazi maçı için dün öğleden sonra karayolu Bursa'ya giderek kampa girdi. Yolculuk öncesinde takımda morallerin son derece iyi olması dikkat çekti

Yeşil-Beyazlılar ligin 14.haftasında deplasmanda oynayacağı Orhangazi maçı için dün öğleden sonra karayolu Bursa’ya giderek kampa girdi.
Spor Toto 3.Lig 3.Gruptaki temsilcimiz Kayseri Şekerspor zorlu Orhangazispor maçına 3 puan için gitti. Ligde haftalarda sonra geçen hafta sonu galibiyetle tanışan Yeşil-Beyazlılar, yarın oynayacağı Orhangazi maçını kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. 18 kişilik kafile ile Bursa’ya giden temsilcimizde sakatlıkları süren Yasin Sarı, Gürol ve Süleyman Öztürk kadroda yer almadı. Kafile’de şu isimler yer alıyor; Batuhan Kaya, Deniz Çınar, Mustafa Serkan Güçlü, Zahid Aydın, Ümit Kale, Altan Güneş, İbrahim Ethem Sevinç, OkanÜnal, Süleyman Köse, Birol Yiğit, Tugay Komşu, İsmail Bulut, Emre Gemici, Aytunç Öden, Cemil Karakum Doğancan Akkaya, Burak Öztürk ve Tolga Değirmenci yer aldı. Deplasmanda öncesi oyuncuların ve teknik heyetin moralli oldukları gözlerinden okunuyordu.
Dün karayolu ile Orhangazi maçı için Bursa’ya giden temsilcimiz Kayseri Şekerspor’da Teknik Direktör Tugay Aydemir “ Orhangazi maçından 3 puanla döneceklerini belirten Aydemir “ Zor bir karşılaşma oynanacağız. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Doksan dakika sonunda 3 puanla ayrılarak ilimize mutlu ve sevinçli dönmek istiyoruz. Deplasmanda daha rahat ve sakin futbol oynuyoruz. Hafta başında beri iyi hazırladık. Oyuncularıma Orhangazi maçında güveniyorum. Kayseri Şekerspor alt sıralardan kurtararak üst sıralara doğru taşıyacağız” dedi.
Yarın oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Deniz Gültekin düdük çalacak. Gültekin’in yardımcılıklarını Uğur Erdoğan, Halil İbrahim Atabay yapacak. Maçın 4.Hakemi Hakan Demir olacak.