KALBİMİZ SİZİN İÇİN

11.11.2014 17:10:00

Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) bugün FİBA Kadınlar Avrupa Ligi`nde ikinci maçını 20.00`da Polonya temsilcisi Energa Torun ile oynayacak

Türkiye Birinci Kadınlar Basketbol Ligi Temsilcimiz AGÜspor, bugün Avrupa arenasında sahaya çıkacak. FİBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu`nda yer alan temsilcimiz bugün grup ikinci maçında Polonya temsilcisi Energa Torun ile karşı karşıya gelecek. Grup`ta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Fenerbahçe`ye mağlup olan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, Polonya deplasmanında kazanarak grupta ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Bugün saat 20.00`da başlayacak karşılaşma için hazırlıklarını sorunsuz şekilde tamamlayan temsilcimizde sakatlıkları bulunan Esra Ural ile Lucie Melek Boutrhors Polonya`ya götürülmedi.
Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) Antrenörü Ayhan Avcı, oynayacakları Energa Torun maçını kazanarak galibiyet ile tanışacaklarını söyledi. Avcı, ``Bizim için son derece önemli bir maç. Polonya`dan galibiyet ile dönerek gruptan yükselme adına avantaj elde etmek istiyoruz. Kupada hedefimiz bu se zon ilk kez uygulanacak olan dört lü finallere katılabilmek`` dedi.
(Spor Servisi)