KALBİMİZ SİZİNLE

25.03.2016 10:30:02

Kırmızı-Beyazılar bugün EuroCup Women Çeyrek final ikinci maçında Fransa´da Bourges Basket ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 20.00´de başlayacak

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) bugün deplasmanda Fransa temsilcisi Bourges Basket takımı ile finale kalmak için mücadele edecek. Geçtiğimiz Salı günü Kayseri´de oynanan ilk maçta rakibine 55-68 mağlup olan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) deplasmanda rakibini 14 sayı farkla yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Dün havayolu ile Fransa´ya giderek maç saatini beklemeye başlayan AGÜspor´da eksik oyuncu bulunmuyor.  AGÜspor adını finale yazdırması için rakibini 14 sayı farkla yenmesi gerekiyor. Rakibini 14 sayı farkla mağlup edemezse Fransa temsilcisi Bourges Basket adını finale yazdıracak.

Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) Başantrenörü Ayhan Avcı, ? Bugün oynayacağımız EuroCup Women Çeyrek final ikinci maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Zor bir karşılaşma olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bugün herşey istediğimiz gibi gider ve sahadan 14 sayı galibiyetle ayırlız adımızı finale yazdırırız. Kupa çok istiyoruz. İlk maçta yaptığımız haftayı bugün yapmayarak rakibimizin sahasından turla dönmek istiyoruz? dedi.

Önce EuroCup sonra Lig

Tam kadro ile olarak Fransa´da bulunan Abdullah Gül Üniversitesi, Fransa dönüşü ligde Pazartesi günü sahasında  İstabul Üniversitesi konuk edecek. 28 Mart Pazartesi günü Kadir Has Kongre ve Spor Salonundan oynanacak olan ligin 24.hafta karşılaşması saat 19.00´da başlayacak. Karşılaşma TRTSPOR´dan naklen yayınlanacak. Bugün EuroCup Women maçından sonra Türkiye´ye dönecek olan AGÜspor lig maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

(Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: KALBİMİZ SİZİNLE