KADINLAR MATİNEDE COŞTU

5.01.2015 10:29:02

Kayserili kadınlar dün kadınlar matinesinde coştu. Ünlü DJ Sibel'in çaldığı şarkılarla eğlenen kadınlar pisti bir an bile boş bırakmadı.

Gürsoy Düğün Salonu’nda gerçekleşen matineye ilgi büyük oldu. Kadınlar ve çocukların doyasıya eğlendikleri matinede, kadınların kendi yaptıkları yiyecekleri yemesi dikkat çekti. Her kadın evde hazırladıkları pasta ve börekleri önce yedi sonra ise pistte doyasıya eğlendi. Davul ve DJ Sibel’in çaldığı hareketli şarkılar eşliğinde eğlenen kadınlar, pisti bir an boş bırakmadı.

 

.Kadınları coşturan ünlü DJ Sibel Yıldırım, Almanya’dan sırf bu matine için geldiğini, talep olursa Kayseri’de sık sık kadınlar matinesi düzenleyeceğini söyledi. DJ Sibel, DJ’liğe Almanya’da çok büyük ihtiyaç olduğu için başladığın söyleyerek,  “Almanya’da burada olduğu gibi orkestralar yok. Oradaki tüm etkinlikler sadece bayanlar arasında olmaya başladı. Kınalar, sünnetler, nişanlar vs, hep bayanlar arasında. Bu yüzden bizim için bayan DJ çok lazımdı. Ben orada önce bir matinede DJ’lik yaptım. Daha sonra birçok kınaya çağırıldım. Şimdiye kadar birçok düğün yaptım. Gittikçe iş büyüdü ve bu yıl tüm randevularım dolu” dedi.

 

DJ Sibel Almanya’da DJ’lik dışında işlerde yaptığını vurgulayarak, “Kına organizasyonu işi de yapıyorum. Kına dekoru, süsleri yapıyorum” diye konuştu.

Haber: Ayşenur Sarıkaya