"Kadına şiddete hayır"

12.12.2016 09:14:21

Mix Kayseri ?kadına şiddete hayır´ dedi


Başyazıcı Grubu tarafından hayata geçirilen ve Kayseri´in ilk yaşam merkezi olma özelliği ile sektöre yepyeni bir boyut kazandıran ?Mix Kayseri´, ?kadınlar için daha aydınlık bir gelecek´ sloganıyla 10 Aralık İnsan Hakları Günü´nde şiddete karşı ?turuncu etkinlikler? düzenledi.
Başyazıcı Grubu tarafından hayata geçirilen Kayseri´nin ilk yaşam merkezi Mix Kayseri; Birleşmiş Milletler´in, ?25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü´nde cinsiyet temelli şiddete karşı başlattığı kampanyasına destek oluyor. Turuncu renkleri kullanarak farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanya kapsamında Mix Kayseri, ?kadınlar için daha aydınlık bir gelecek´ sloganıyla ?turuncu etkinlikler´ düzenliyor.
Klasik alışveriş merkezi algısını yıkan ?Mix Kayseri´, sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiği ?turuncu etkinlikler? kapsamında Kayserili kadınlara unutulmaz bir gün yaşattı.
Etkinlikler kapsamında; kadın;´yüreklidir´, ´üretkendir, ´güçlüdür´, ´zariftir´, ´annedir´, ?çalışkandır´, ?güzeldir´ gibi temalarla şiddete karışı farkındalık oluşturulması sağlandı.
Tüm katılımcılara turuncu fular hediye edilen etkinlikte, uçan balonlara temalı kartlar bağlanarak gökyüzü ile buluşturuldu, sonrasında patlayan balonlardan düşen kartlarla farkındalık etkinliği daha fazla kişiye ulaştı. Etkinlik kapsamında Mix Kayseri Yaşam Merkezinde Kadınlara özel indirimler yapıldı ve hediyeler verildi.
7 den 70´e herkese hitap eden Mix Kayseri Yaşam Merkezi´nde, bu hafta sonu yine dolu dolu geçti. Gerçekleştirilen etkinlikte ?kadına karşı şiddete hayır´ mesajı verilerek farkındalık oluşturuldu, hem de Kayserili ailelerin güzel bir hafta sonu geçirmiş oldu.
(Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: Kadına şiddete hayır