KAAN´DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

14.01.2017 09:39:52

Bugün yapılacak olan Oto Galericiler seçimi öncesi üyelerini yemekte buluşturan Mehmet Kaan iddialı geliyor. Önceki akşam bir düğün salonunda üyeleriyle buluşup şikâyet ve sorunları dinleyen Oto Galericiler Sitesi başkan adayı Mehmet Kaan başkan olması ha

Bugün yapılacak olan Oto Galericiler seçimi öncesi üyelerini yemekte buluşturan Mehmet Kaan iddialı geliyor.
Önceki akşam bir düğün salonunda üyeleriyle buluşup şikâyet ve sorunları dinleyen Oto Galeriler Sitesi başkan adayı Mehmet Kaan başkan olması halinde tüm sorunları çözeceğini iddia etti. Mehmet Kaan yaptığı açıklamada:? Ben içinizden birisi olarak aday oldum. Ben sizinle olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bu sitede gençliğim geçti. 23 yıl yapımına emek verdik. 20 yıldır da ben bu sitede esnaflık yapıyorum. Sizlerle olmaktan çok gurur duyuyorum. Bu siteye bizi site sahibi yapan ağabeylerime, geride kalanlarıma rahmet diliyorum, saygı duyuyorum yaşayanlara hepsine ellerine sağlık diliyorum. Onlar olmasaydı, biz bir site olmazdık. Site olmak demek topluluk olmak demektir. Bir birine sahip çıkmaktır. Gelin topluluk olalım bir birimize sahip çıkalım. Önce içimizdeki başıboş arabalarını temizleyelim ve bir kenara atalım. Proje nasıl gelişir, ihtiyaca göre gelişir. Projeyi kim yapar, görevlendirilen insan yapar. Nasıl yapar tek yapabilirse tek yapar yoksa yönetimiyle yapar. Site olmak demek bu demek. Sizden desteklerinizi bekliyorum. Biz önce bir birimize sahip çıkacağız ve ardından başıboş araçları temizleyeceğiz. Kendi vizyon ve misyonumuzu insanlara tanıtacağız. Mesleğimden gurur duyuyorum. Ben bu işin içinde doğdum. Bizimle kimse ortak değil bu siteye hepinizin mülk sahibi var, kiracılar var. Çaba göstermekten önemli hiçbir şey yok. Buranın bir maliyeti var. Devletimizde hizmet yok diye bir şey yok. Birlik olalım dirlik olalım bir olalım. Aşure kaynatalım insanları toplayalım. En basiti bu illa araba satmak şart mı? Gelin bizim burada bir faaliyet var diyelim kavga yok diyelim.
Bizi şu yönetmiyor artık, içinizden doğan Mehmet Kaan yönetiyor artık diyelim. Herkesin dili var beyni var. Herkes istediğini alır. Ben sizden bazı şeylere dikkat ederek hareket etmenizi istiyorum. Bende ki yürek kocaman ve onu beraber kullanalım. Site kapısını bir türlü halledemedik ve onu halledelim. Öyle bir kapı yapalım ki kimsenin yıkmaya gücü kuvveti yetmesin. Biz yapalım hatta gelin beraber yapalım. Paramıza, kulumuza ve sitemize sahip çıkalım. Emek veriyoruz. Biz hepimizi birer fabrika sahibiyiz. Biz kendimizi kıymetlendirmesek dışarıdan gelip birisi ne yapıyorsun demez. Önce biz kendi kendimizi kıymetlendireceğiz. Yapacağımız şeyleri gelip tek tek söyleyeceksiniz. Benim yapacağım bir şey yoktur. Başkan olduk diye kırışmayacağız. Hizmet kar olacağız? diye konuştu.
(Haber-Foto: Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: KAAN GÖVDE GÖSTERİSİ